تندرال

تندرال

تندرال

تندرال

قرص تب بر

قرص تب بر ,قرص تب بر بزرگسالان,قرص تب بر قوی,قرص تب بر کودکان,قرص تب بر چیست,قرص تب بر بزرگسال,قرص تب بر استامینوفن,قرص تب بر سرماخوردگی,قرص تب بر قوی,قرص تب بر چیه,اسم قرص تب بر بزرگسالان,قرص تب بر برای بزرگسالان,قرص تب بر قوی بزرگسالان

قرص تب بر

توضیحاتی در مورد قرص تب بر

معروف ترین قرص های تب بر : قرص استامینوفن، قرص ایبوپروفن و قرص آسپرین چند نمونه داروی تب بر می‌باشند که مصرف آن‌ها باید با آگاهی باشد. در کنار داروهایی که برای پایین آوردن تب استفاده می‌شود، استراحت کافی و مصرف زیاد مایعات نیز می‌تواند به کاهش درجه حرارت بدن کمک کند. علاوه بر این ریحان و سیر هم از گیاهان تب بر محسوب می‌شوند.در این مطلب از سایت جسارت به بهترین و قوی ترین قرص تب بر بزرگسالان و کودکان می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

آشنایی با قرص تب بر

تقریبا تمام افراد زمان تب سعی می کنند، درجه حرارت بدن خود را پایین بیاورند، گاهی با استفاده از شیوه هایی مثل پاشویه یا دراز کشیدن در وان پر از آب خنک و گاه با استفاده از داروهای تب بر.هزاران سال است که دم کرده پوست درخت بید “سالیکس آلبا” برای کاهش درد، تب و تورم به کار می‌رود. لروکس در سال 1827، سالی‌سین را از این درخت جدا نمود و در سال 1838، پیریا “Piria” اسید سالی‌سیلیک را از سالی‌سین تهیه نمود. این ماده در 1844 از از اسانس ونیترگرین توسط کاهورز “Cahours” جدا شد و در 1860 توسط کولب از فنل ساخته شد. این کشفیات سرعت با معرفی مشتقات اسید سالی‌سیلیک دنبال شد. آسپیرین برای اولین بار توسط جرارد “Gerhardt” در 1853 تهیه شد. در 1866، استانیلید به عنوان یک عامل تب بر توسط کان “Cahn” و هپ “Hepp” معرفی شد. در حال حاضر چون استانیلید بسیارسمی بوده و تولید مت‌گلوبین می‌نماید، مصرف نمی‌شود. دسته مشتقات اسید آریل استیک به وسیله ایندومتاسین معرفی شد که توسط شن “Shen” و همکارانش در 1963 ساخته شد. اصلاح این مولکول دهها ترکیب جدیدی را ایجاد کرد که برخی از آنها خواص مسکن- تب بر مفیدی دارند. ایبوپروفین توسط میکلسون “Nicholson” و آدامز “Adams” در 1964 ساخته شد. اسید مفنامیک، اولین عضو خانواده فناماتها از 1964 و آنالوگ آن، اسید تولفنامیک از 1966 وارد تاریخ دارو شدند.

قرص تب بر استامینوفن و عوارض آن

قرص استامینوفن (Acetaminofen) از داروهای مسکن درد است که مصرف بیش از حد آن عارضه به دنبال دارد. از عوارض مصرف بی‌رویه استامینوفن می‌توان به یبوست، سرگیجه و تهوع اشاره کرد. از این دارو برای درمان سردرد، کمردرد، سرماخوردگی و به عنوان یک داروی تب‌ بر استفاده می‌شود. توجه داشته باشید که این دارو نباید بیش از ۴ گرم ( ۴۰۰۰ میلی‌گرم) در ۲۴ ساعت مصرف شود، چون ممکن است به کبد صدمه بزند. قرص استامینوفن با نام‌های تجاری پاراستامول و تایلنول به فروش می‌رسد و به شکل‌های قطره، قرص، شربت و شیاف وجود دارد. عوارض: عوارض این قرص به عنوان داروی تب بر شامل یبوست، سرگیجه، خواب‌آلودگی، خشکی دهان، برافروختگی، سبکی سر، کاهش اشتها، تهوع، مشکل یا درد به هنگام ادرار و تعریق می‌باشد. یکی دیگر از عوارض جانبی بسیار نادر استامینوفن، ایجاد مشکلات خونی است.

قرص تب بر ایبوپروفن و عوارض آن

قرص ایبوپروفن (Ibuprofen) یا همان قرص بروفن نوعی داروی ضد درد است که برای کاهش و تسکین دردهایی مثل دندان درد و دردهای قاعدگی مصرف می‌شود. از این دارو برای تسکین علائم آرتریت (التهاب مفصل)، دیسمنوره (قاعدگی دردناک)، حملات نقرس و آسیب‌های حین ورزش و نیز به عنوان تب‌بر و ضد درد به ویژه در دردهای ناشی از التهاب استفاده می‌شود. این دارو در سه فرم خوراکی، موضعی (پماد) و مقعدی (شیاف) موجود است. عوارض: عوارض قرص ایبوپروفن شامل سردرد، سرگیجه، اضطراب یا استرس، افزایش خطر حمله قلبی، خستگی‌ یا خواب‌‌آلودگی‌ شدید، درد یا سوزش‌ معده‌، تهوع‌ یا استفراغ‌، مدفوع‌ سیاه‌ و قیری‌، علایم‌ شدید آنفلوآنزا، افزایش‌ وزن‌، کبودی‌ یا خونریزی‌ غیرطبیعی‌، بثورات‌ جلدی‌ و زخم‌های‌ دهانی‌ می‌باشد.

قرص تب بر آسپرین و عوارض آن

قرص آسپرین (Aspirin) در مورادی مثل کاهش درد و التهاب کاربرد دارد. همچنین از این دارو به عنوان یک داروی ضد انعقاد خون هم استفاده می‌شود. آسپرین یکی از پرطرفدارترین داروها در دنیاست. این دارو علاوه بر خاصیت تسکین دهندگی، داروی تب‌ بر و ضد التهاب هم هست.
  • سعید سما

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی