دستور پخت و طرز تهیه موسکا با گوشت چرخ کرده و قارچ خوشمزه و عالی

طرز تهیه موسکا بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه موسکا , موسکا , دستور تهیه موسکا

اگر شما هم نام موسکا را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و طرز تهیه موسکا با گوشت چرخ کرده و قارچ خوشمزه و عالی

موسکا Moussaka اسم یه غذای یونانیه که این غذا از لایه بندی سبزیجات و گوشت و سس بشامل تشکیل شده است.

مواد لازم برای تهیه موسکا :

بادمجان ورقه ای :♦: شش عدد

گوشت چرخ کرده :♦: 50 گرم

سیب زمینی آب پز :♦: سه عدد

فلفل دلمه ای خرد شده :♦: سه عدد

پنیر پیتزا :♦: یک بسته

رب گوجه فرنگی :♦: چهار قاشق غذاخوری

ژامبون خردشده :♦: 150 گرم

قارچ :♦: 150 گرم

پیاز خردشده :♦: یک عدد

سیر رنده شده :♦: یک عدد

سس سفید :♦: دو پیمانه

روغن مایع، نمک، فلفل و آویشن :♦: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه موسکا با گوشت چرخ کرده و قارچ خوشمزه و عالی

طرز تهیه موسکا , موسکا , دستور تهیه موسکا

طرز تهیه موسکا :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه موسکا ابتدا

پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده با مقداری روغن مایع تفت می دهیم تا نرم و سبک شود .

سپس گوشت، رب گوجه فرنگی، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم.

آن گاه نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم.

در این لحظه سیب زمینی را له کرده و نیمی از آن را داخل مواد می ریزیم و باقی مانده آن را با سس سفید مخلوط می کنیم.

بعد ته ظرف را چرب کرده، سس سفید را ته ظرف ریخته و صاف می کنیم، روی آن بادنجان ورقه شده را می چینیم.

سپس روی آن مواد را ریخته و صاف می کنیم آن گاه سس سفید و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن می ریزیم .

ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه قرار داده تا سطح غذا طلایی شود.

دستور پخت و طرز تهیه موسکا با گوشت چرخ کرده و قارچ خوشمزه و عالی

180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت می باشد.

طرز تهیه موسکا , موسکا , دستور تهیه موسکا

دستور پخت و طرز تهیه موسکا با گوشت چرخ کرده و قارچ خوشمزه و عالی