دستور پخت و آموزش کامل طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مخصوص
دستور پخت و آموزش کامل طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه کاچی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام کاچی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و آموزش کامل طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مخصوص
کاچی از دسر های سنتی و خوشمزه ایرانی می باشد.
از آنجایی که این غذا دارای خواص غذایی سرشاری است, خوردن آن را به دخترانی که به دوران بلوغ میرسند توصیه می کنیم.
مواد لازم برای تهیه کاچی :
آرد :♦: 2 لیوان
نبات کوبیده شده :♦: 2 لیوان
روغن زرد :♦: 250 تا 300 گرم
گلاب :♦: نصف فنجان
زعفران سائیده :♦: 1 قاشق چایخوری
خلال بادام :♦: 50 گرم
پودر پسته و دارچین :♦: به مقدار کافی
دستور پخت و آموزش کامل طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مخصوص
در تهیه کاچی به جای استفاده از آرد سفید می شود از آرد برنج استفاده کرد.
طرز تهیه کاچی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه کاچی ابتدا
روغن را داغ کرده، آرد گندم یا برنج را در آن بریزید و صبر کنید تا سرخ شود، سپس آب، شکر و زعفران را به آن اضافه کنید.
نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب می گذاریم بجوشد.
سپس آن را صاف کرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد مینامیم) را در یک قابلمه ریخته، پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه می کنیم.
بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم.
شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود.
در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود.
خلال بادام را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد .
در صورتی که کاچی کمی سفت شد، می توانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد.
معمولاً این نوع کاچی را برای خانم های تازه زایمان کرده، می پزند.
دستور پخت و آموزش کامل طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مخصوص
برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد.
دستور پخت و آموزش کامل طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و مخصوص
- ۹۷/۰۷/۰۶