خواص گوشت مرغ
خواص گوشت مرغ
کباب مرغ نیز خوشمزه است، و آن را نمی ایستد! به اصطلاح نام ساده برای غذای امروز، می توانیم مرغ نیشکر یک شیرینی شگفت انگیز شگفت انگیز نامید. مواد لازم برای چهار قسمت از کباب: سینه مرغ 1 بدون پوسته پوشیده شده و آبیاری شده 1 سیر 2 کره کلم 10 گرم زعفران ضخیم 2 قاشق غذاخوری دانه های گشنیز و نمک و فلفل و پودر زنجبیل به مرغ بسیار راحت بدون مرغ استخوانی ما چند قطعه و با پودر پیاز، سیر، کره، زعفران و ادویه ها به ظرف اضافه کنید. این کباب برای انسجام نیازی به تخم مرغ ندارد و طعم آن را تحت تاثیر قرار می دهد. اما کرم می تواند برداشته شود، اما این بسیار ظریف است، در واقع آبدارتر و خوشمزه تر است، بنابراین پیشنهاد می کنم چربی یک چربی بسوزانید.
مرغ شکسته
مرغ تازه رنگارنگ صورتی و گوشتی است. هنگامی که جوجه شروع به خراب شدن می کند، رنگ آن خاکستری می شود. بنابراین وقتی رنگ جوجه شروع به تیره شدن می کند، قبل از اینکه خراب شود، باید آن را سریع کنید. اگر رنگ خاکستری مرغ افزایش می یابد، استفاده از آن دیر است. رنگ مرغ خام می تواند به رنگ خاکستری باشد و یا نقاط زرد روی آن ظاهر شود. اگر مرغ فاسد خراب شود، رنگ آن شروع به تیره شدن می کند. مرغ خام خورنده خیلی زیاد است. بعضی بوی زنگ زده و بوی دیگر آمونیاک را بوی می دهد. اگر مرغ هر بوی ناخوشایندی را نشان می دهد، بهتر است آن را پرتاب کنید. مرغ ممکن است در طول آشپز بوی بدی داشته باشد. در این شرایط بهتر است از آن استفاده نکنید. آزمایش لمسی کمی مشکلتر از بررسی رنگ یا بو مرغ است، زیرا پوست مرغ طبیعی است و درخشش و تا حدودی تلخ است. اگر بعد از شستن آب با مشروبات الکلی مشروب نکنید، مرغ ممکن است پوسیدگی داشته باشد و اگر سطح آن به طور غیر منتظره چسبنده باشد، مطمئنا فاسد خواهد شد.
جوجه
افرادی که می خواهند میزان چربی را که می خورند کاهش دهند، می توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. بخش بزرگی از گوشت مرغ گوشت پستان است که نصف چربی در مقایسه با ران است. گوشت مرغ دارای چربی اشباع کمتر از گوشت گاو است. با این حال، پوست مرغ دارای محتوای بالای چربی اشباع شده است، به همین دلیل قبل از پخت باید پوست را کاملا جدا کند.
مرغ و دیابت
اگر دچار دیابت هستید، جالب است بدانید که چه چیزی در دهان شما قرار می دهد، باعث افزایش یا کاهش قند خون شما می شود. از سوی دیگر، اسید های چرب در گوشت مرغ مرغ کمتر از زنان یا سایر نقاط بدن هستند. توصیه ما به شما این است که تحت هیچ شرایطی نباید پوست مرغ خود را با توجه به محتوای بالای چربی خود بخورید. برای جلوگیری از بیماری های مزمن، به طور خاص "دیابت نوع 2" است. همچنین ارزش حیوانات و اشباع شده چربی ها، به خصوص گوشت قرمز و پردازش، و جایگزینی آنها با منابع گیاهی مانند روغن زیتون و مغز است. در نهایت، کارشناسان اهمیت جایگزین چربی اشباع حیوانات را با روغن زیتون و مغز اعلام کردند.
- ۹۷/۰۶/۱۳